22 feb. 2011

Ce nu ştiţi despre mine

O tipă perfectă şi foarte dragă mie, mi-a pasat o leapşă. Vreau să-i mulţumesc pentru faptul că gândul ei s-a îndreptat către mine. Mă voi apuca de ea imediat ce vă mai zic una- alta.

Săptămâna asta am intrat zilnic pe blog dar nu am putut să scriu. Şi n-am prea stat în faţa monitorului, fie pentru că eram obosită, fie că eram întoarsă pe dos. Am avut o săptămână grea şi urâtă. Nimic nu mi-a mers cum a trebuit, am fost mereu nervoasă iar Eva tot are nişte probleme cu o măsea. Trebuie să-i iasă o măseluţă şi a tot durut-o, atât de tare încât nu a vrut să mănânce mai deloc toată săptămâna şi oricat am uns-o cu toate alifiile posibile, tot plângea şi-n somn.

Peste tot dau numai de oameni trişti, supăraţi, şi parcă asta mă deprimă şi mai tare. Ori de câte ori sunt veselă, optimistă, entuziasmată de ceva, trebuie să se întâmple un lucru care să mă pleoştească de tot. Îmi revin, nu-i problemă. Totuşi aş vrea să schimb ceva la mine şi nu ştiu ce.

Sper că voi sunteţi bine, voioşi şi că totul vă merge aşa cum vă doriţi. Acum să ne întoarcem la leapşă.
1. Când eram mică îmi plăcea să mă urc în copaci. Ajungeam eu în vârf, dar când mă uitam în jos mă lua ameţeala aşa că mereu trebuia cineva să vină să mă coboare de acolo. O singură dată am stat 3 ore agăţată de-o creangă.

2. Pe la 5 ani nu suportam să văd pisici. O vecină de-a noastră a trebuit să plece câteva luni din ţară şi a rugat-o pe mama să aibă grijă de motanul ei. Când îl vedeam începeam să ţip şi să tremur. Mă gândeam că o să sară direct pe faţa mea şi c-o să mă zgârie pe ochi. Mama il ţinea închis în dormitor, cât eram eu trează. După mulţi ani am aflat că motanul ăla dormea încolăcit la capul meu şi cu ghearele în părul meu des şi lung.
3. În clasa I, în prima zi de şcoală eram foarte speriată aşa că m-am ţinut toată ziua după un coleg de clasă, care era şi vecin cu mine. Nu-l lăsam nici la baie să se ducă singur.

4. Până la 12 ani n-am vrut să citesc nicio carte. Vedeam prea multe pagini şi mă speriam. O citeam doar pe prima şi pe ultima. Apoi când tata mi-a zis că sunt o incultă şi că n-o să fiu niciodată în stare să citesc o carte, am căutat cartea cea mai consistentă şi de atunci am citit biblioteci întregi.
5. Sunt înnebunită de mirosul de scorţişoară şi dacă aş putea aş mânca scorţisoară pe pâine.
6. Mulţi ani am fost complexată de greutatea mea (acum sunt bine, şi cu complexele şi cu kilele) pentru că mai toţi colegii se amuzau pe seama mea, alegându-mi fel de fel de porecle dubioase. Veneam aproape zilnic la bunica, plângând de felul în care se făceau miştouri pe seama mea.

7. Nu suport adresările care includ cuvântul fă. (şi nu în sensul de a face ceva anume)
Leapşa merge mai departe la: Addicted, Ale, Evergreena, Margeluta, Alina, Ticaloasa, Mih şi Cristi.
Şi acum, aş vrea să vă rog încă o dată să mă lămuriţi şi pe mine cum Dumnezeului se activează cometariile pe tumblr. De ce nu se poate comenta la posturi? Nu există o optiune de acest gen, cum e la wordpress sau blogger.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu